Κεφαλονιά info.com Τα πάντα για τη Κεφαλονιά

Κεφαλονιά Κατάλογος

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Αν έχετε την οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με τη Κεφαλονιά. Αν προσφέρετε στους επισκέπτες και στους κατοίκους της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης την οποιαδήποτε υπηρεσία η προιόν , σας καλούμε να καταχωρήσετε δωρεάν τα στοιχεία σας για πάντα στο κατάλογο μας.

Ο κατάλογος του www.kefaloniainfo.com βρίσκεται στην φάση επεξεργασίας των στοιχείων και στην τελική του μορφή θα είναι σε 4 γλώσσες. Ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά. Η καταχώρηση της οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας στη Κεφαλονιά είναι δωρεάν για πάντα. Στείλτε μας την επωνυμία σας το είδος της δραστηριότητας, τη διεύθυνση και τα τηλέφωνα σας.

Υπάρχει η δυνατότητα προβεβλημένης καταχώρησης με πολύ περισσότερα στοιχεία, φωτογραφίες, αφιερώματα, αφιερωμένη ιστοσελίδα, ρεπορτάζ και rich media. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μας να του στείλουμε αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Επειδή ο σκοπός του www.kefaloniainfo.com είναι να συμπεριλάβει στις ιστοσελίδες του όλες τις πληροφορίες τις σχετικές με τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ο κατάλογος μας δεν εξαντλείτε μόνο στις τουριστικές επαγγελματικές κατηγορίες που περιλαμβάνουν τα περισσότερα website αλλά θα περιλαμβάνει όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες των δύο νησιών.

Η δωρεάν καταχώρηση γίνεται με αποστολή e-mail στη διεύθυνση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της επικοινωνίας. Η ανανέωση ή αλλαγή των στοιχείων σας γίνεται άμεσα όποτε το θελήσετε πάλι με ένα e-mail και είναι δωρεάν για πάντα.

Ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθάτε να δημιουργήσουμε τον πληρέστερο επαγγελματικό κατάλογο του νομού Κεφαλληνίας.

Ο webmaster του www.kefaloniainfo.com

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ